Winkelverkenner
Image default
Eten en drinken

Gezond middageten? Laat een lunch thuisbezorgen!

Vind je het belangrijk om iedere dag gezond te lunchen? Maar komt dit er niet altijd van? Laat dan je middageten dan thuisbezorgen. Natuurlijk hoeft dit niet iedere dag, maar trakteer jezelf bijvoorbeeld één keer in de week of in de maand op een goede lunch. Ook als werkgever kan je de productiviteit van je werknemers verhogen door een goede lunch. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Waarom lunchen?

Waarom lunchen we eigenlijk iedere dag en nemen we niet een extra tussendoortje? Deze vraag is simpel, lunchen is namelijk super gezond. Je kunt je voorstellen dat je tijdens de lunchpauze even tijd voor jezelf neemt en tot rust komt. Tijdens een tussendoortje werk je vaak door en kan je niet even je hoofd leeg maken. Wanneer je iedere dag gezond luncht zal dit uiteindelijk invloed hebben op je concentratie, geheugen, intelligentie en leervermogen. Dit heb je nodig om vol energie de dag voort te zetten. Uiteindelijk zit je hierdoor ook lekkerder in je vel. Genoeg redenen om iedere dag lekker en gevarieerd te lunchen.

Gezond lunchen

Gezond lunchen heeft, zoals je net al hebt gelezen, heel veel voordelen. Bij een gezonde lunch hoef je niet gelijk te denken aan een blaadje sla en stuk fruit. Er zijn veel manieren om gezond te lunchen. Misschien kan het beter verwoord worden als goed lunchen. Wanneer je namelijk iedere dag varieert, is dit al gezond. Het broodsoort dat je het beste kan kiezen als je wil afvallen is volkoren. Volkoren brood heeft namelijk de meeste vitamine en mineralen. Wissel af met brood en een salade. Een salade is niet alleen super gezond, je kan er ook mee blijven variëren. Wist je dat sla vol zit met belangrijke mineralen zoals ijzer, calcium en kalium? Super goed voor je dus!

Broodjes bestellen

Je kan natuurlijk zelf een broodje maken, maar stel je bent je broodje thuis vergeten? Dan kan je altijd lekkere belegde broodjes laten bezorgen! De broodjes die je kan bestellen zijn rijk belegd en je hebt keuze uit verschillende belegsoorten. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen jezelf iedere week te belonen met een lekker broodje. Het zijn toch broodjes die je minder snel thuis voor jezelf bereid. Je kan ook een wekelijks lunchmoment met jouw collega’ s inlassen. Het is de perfecte gelegenheid om je collega’s nog beter te leren kennen. Het zorgt voor verbondenheid en onderling vertrouwen. Je krijgt hierdoor effectieve werkrelaties. Dit is natuurlijk ook super positief voor de werkgever. Is er dus iets te vieren op werk of wil je een positieve werksfeer stimuleren? Trakteer dan als werkgever op een lekkere broodjes.

Iets te vieren? Doe een High Tea!

Heb je binnenkort een verjaardag, vrijgezellendag, jubilea of andere gelegenheid die gevierd moet worden? Doe dan een heerlijke High Tea. Je hebt keuze uit verschillende High Tea locaties in Nederland. Bekijk bijvoorbeeld eens de leuke High Tea locaties in Amsterdam of kies een andere stad. Met een High Tea geniet je van heerlijke zoete hapjes als scones en taartjes en hartige hapjes als quiche en mini sandwiches. Iedere locatie heeft een eigen menu zodat jij altijd kan kiezen welke hapjes en sfeer bij jou past.