Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Kadastrale informatie over Groenewoud en Weezenhof

Niets blijft geheim over de buurten Groenewoud en Weezenhof. Althans, als jij gebruikmaakt van de website KadastraleKaart.com. Daar vind je namelijk kadastrale gegevens over buurten en percelen. De actuele informatie op de website wordt geleverd door het Kadaster zelf en is bovendien altijd actueel. Behalve voor actuele informatie over buurten, vind je nog heel erg veel mee informatie op deze website, data die je deels gratis en deels tegen een kleine bijdrage kunt downloaden.  

Zo weet je waar je precies terecht komt 

Natuurlijk ga je niet zomaar in een bepaalde buurt wonen of ondernemen. Je wilt wel weten waar je terecht komt en in dat geval is het dus verstandig om meteen een kijkje op de website te nemen. Pas dan weet je waar je eventuele terecht komt. Want wat vind je eigenlijk niet op de website? Zo goed als alles, als het om kadastrale informatie gaat althans.  

Wat is de samenstelling van de huishoudens? 

Op de website vind je bijvoorbeeld informatie over de oppervlakte en de samenstelling van de huishoudens in de buurt. Zo zie je meteen hoeveel mensen met kinderen er precies wonen en hoeveel mensen er een eenpersoonshuishouden op nahouden. Ook lees je veel over de bevolkingsopbouw als het gaat om de leeftijden. Wil je dus weten hoeveel mensen van boven de 65 jaar er wonen, raadpleeg dan meteen KadastraleKaart.com.  Wil je meer weten over de migratieachtergrond van de bewoners en wil je weten hoeveel huur- en koopwoningen er zijn en wat de gemiddelde WOZ-waarde is? Ook dan is het verstandig meteen een bezoek te brengen aan de uitgebreide website. 

Ook de buurtgrenzen worden helder aangegeven 

Natuurlijk kom je er via de website ook achter welke bedrijven er gevestigd zijn in de buurt die jij interessant vindt, zoals ook de buurtgrenzen aangegeven worden en je een overzicht vindt van alle straten die in de buurt zijn. En zo kan KadastraleKaart.com waarschijnlijk ook jou uitstekend van dienst zijn. Overigens is een deel van de website gratis te downloaden, voor andere diensten wordt een bijdrage gevraagd. Een abonnement afsluiten is ook een mogelijkheid.  

https://kadastralekaart.com/buurten/groenewoud-BU02680208