Winkelverkenner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schallenberg Letselschade in Arnhem

Krijg hulp letselschade in Arnhem

U heeft letsel opgelopen en wenst geholpen te worden in uw zaak? Schallenberg Letselschade in Arnhem staat voor u klaar.

Als ervaren letselschade jurist hebben wij vele jaren ervaring in het behandelen van letselschade zaken zodat u de juiste vergoeding krijgt waar u daadwerkelijk recht op heeft. Wij ondersteunen u van begin tot eind en nemen uw zaak altijd serieus. De juristen van Schallenberg Letselschade werken continu aan klanttevredenheid en succesvolle cases. Bekijk daarom zeker onze klantenreviews op onze website voor een impressie.

Wij komen naar u toe of wij doen het via beeldbellen

In verband met Corona kunnen we goed begrijpen dat u liever niet een persoonlijke ontmoet wenst. Schallenberg Letselschade is vooruitstrevend en met de tijd. U kunt met ons contact opnemen via telefoon, mail, whatsapp of beeldbellen. Hiermee kunnen we toch persoonlijk contact houden, maar wel veilig op afstand. Of u nu in regio Arnhem of daarbuiten woonachtig bent, maakt voor ons niet zoveel uit. Wij behandelen zaken in heel Nederland. Wij regelen alles netjes voor u met betrekking tot de letselschade.

Gratis deskundig juridisch advies in regio Arnhem

Niet alleen in Arnhem, maar ook voor regio Doetinchem, Apeldoorn en Deventer bieden wij slachtoffers van een ongeval met letsel gratis juridische hulp en ondersteuning bij letselschade. Vanuit ons kantoor in Enschede bedienen wij cliënten in het hele land en dat kan ook voor u! Wist u dat in de meeste gevallen letselschade advies kosteloos is? Lees gauw verder hoe wij kunnen helpen zonder dat u er een cent voor hoeft te betalen.

Kosten letselschade advies 100% vergoed

Bent u slachtoffer van letselschade en is er een duidelijke verantwoordelijke voor uw letsel? Dan is dat in zekere zin goed nieuws. Want de kosten voor rechtsbijstand hulp is namelijk onderdeel van de letselschade kosten en die zijn volledig te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat betekent dat wanneer uw gebruik maakt van de juridische hulpverlening van Schallenberg Letselschade, u niets hoeft te betalen. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe eerder wij aan de slag kunnen met bewijsvoering voor uw letselzaak.

Verschillende soorten letsel en ongevallen

Letsel kan eigenlijk altijd en overal ontstaan. Het kan gebeuren in een privé situatie, maar natuurlijk ook net zo goed als u aan het werk bent. In het laatste geval spreken we van een bedrijfsongeval. In dit soort gevallen spelen werkgevers een belangrijke rol en het feit dat het ongeval ook plaatsvindt onder werktijd.

Ongevallen in privé situaties komen echter vaker voor. Denk aan verkeersongeval, letsel door mishandeling of een medische fout. Ook in dit soort situaties komen de juristen van Schallenberg Letselschade direct voor u in actie. Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met het aanvragen van onze hulp, omdat een letselschade zaak kan verjaren. Wilt u graag eerst weten of uw zaak kans van slagen heeft? Vraag dan gratis onze quickscan aan via onze website en krijg direct te horen of het inschakelen van onze letselschade jurist zinvol is of dat u te maken kunt krijgen met buitengerechtelijke kosten letselschade.

Sterk partner netwerk met verzekeraars en advocaten

Schallenberg Letselschade bestaat uit een team van juristen, maar geen advocaten. Het grootste verschil is dat een letselschade advocaat mag procederen. Dit komt meestal voor in complexe zaken waar een rechter zich over moet buigen. Bij Schallenberg Letselschade stellen we alles in werk om dat te voorkomen, omdat rechtszaken in de praktijk zeer lange trajecten kunnen zijn ( denk aan medische missers ). Desondanks werken wij samen met letselschade advocaten en assurantie tussenpersonen waarmee we u in contact kunnen brengen voor dit soort situaties. Ook kunnen we onafhankelijk advies geven in het geval van verzekeringen en u doorsturen naar één van onze partners.

https://schallenberg-letselschade.nl/