Winkelverkenner
Telefonie

Tips voor het opladen van je accu

Waar we vroeger telefoons hadden die dagen lang mee gingen zonder op te laden zijn we tegenwoordig aan het strijden om onze accu een dag lang mee te laten gaan. De reden dat accu’s veel minder lang mee gaan zijn onder andere het feit dat we onze telefoon steeds intensiever zijn gaan gebruiken. Daarnaast is de telefoon ook vele malen krachtiger geworden waardoor er veel meer energie uit onze accu wordt gevraagd. De accu heeft ook nog eens de gigantische revolutie die de techniek doormaakte met mondjesmaat kunnen bijbenen waardoor hij in verhouding tot het verbruik een stuk minder capaciteit heeft gekregen. Verder hebben we allemaal het probleem dat de accu’s een capaciteitsverlies kennen waardoor ze minder lang mee gaan. Om dit capaciteitsverlies enigszins te beperken daarom een aantal tips van http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/inbound-callcenter/

Ten eerste is het belangrijk om tijdig op te laden. Waar het vroeger verstandig was om je accu volledig leeg te trekken gaat daar tegenwoordig juist de meeste capaciteit verloren. De ideale situatie is als je rond de 30% je lader opzoekt. Een bijkomend voordeel is dat je minder vaak een lege accu hebt als je bijna weg moet.

Gebruik de originele lader, ten eerste laden telefoons vaak stukken sneller op met een originele fabriekslader. Daarnaast zijn deze laders ook ontworpen om laadstress te voorkomen. Dit komt omdat de spanning waarmee de telefoon oplaad per oplader verschilt. De fabriekslader geeft de perfecte spanning voor je telefoon waardoor deze niet overspannen raakt.

Laad niet te lang door, nieuwe telefoons zijn wel ontworpen om niet door te laden als de accu vol is, maar als jij je telefoon aan laad staan en gaat opladen als je gaat slapen dan zal deze toch vanzelf weer leeglopen en daardoor dient hij weer opnieuw opgeladen te worden. Dit zorgt voor capaciteitsverlies.

Mocht je nou wel tegen een lege accu aanlopen, maar dien je bijvoorbeeld voor je werk wel altijd bereikbaar te zijn. Probeer dan eens het inbound callcenter uit! Zo zal de klant worden doorverbonden met een vriendelijke telefoniste die precies doet wat jij wenst.

Website bezoeken