Winkelverkenner
Image default
Telefonie

Telefoonhoesje Samsung

Telefoonhoesje Samsung komen in allerlei kleuren en verschillende materialen. De keuze in deze verschillende hoesjes kan soms moeilijk zijn en door de bomen kan je soms het bos niet meer zien. In deze blog gaan we je iets vertellen over leren hoesjes en rugged hoesjes. Lees hieronder snel verder!

Leren hoesjes

Leren hoesjes heb je ook veel verschil in je hebt echt leer, maar ook kunstleer. Kunstleer bestaat uit kunststof die vaker op textiel gebracht wordt. Door een bepaalde structuur of tekening wordt leer geïmiteerd doormiddel van kunstleer. Kunstleer laat geen lucht door en neemt geen vocht op. Door de manier waarop kunstleer gemaakt wordt is het vaak bestendiger dan echt leer. Een nadeel van kunstleer is dat het niet zolang meegaat en niet zo mooi is als echt leer. Kunstleer is vaak ook niet zo flexibel als echt leer en kan na overmatig gebruik ook zorgen voor afbrokkeling van het kunstleer.

Rugged telefoonhoesje Samsung

Een rugged telefoonhoesje Samsung zijn speciale hoesjes die tegen een stootje kunnen. Ze zijn vaak stevig materiaal en zijn onmisbaar als je telefoon gebruikt in zware omstandigheden tijdens je werk of een hobby. Deze hoesjes worden veelal getest tegen waterdichtheid, schokbestendigheid, valbestendigheid en stofdichtheid. Deze rugged telefoonhoesjes zijn echt gemaakt voor de ultieme bescherming van je telefoon. Tegenwoordig komen deze hoesjes in slanke formaten maar laten hierdoor niks aan de bescherming ten kosten gaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung

Gerelateerde artikelen

Vind je de iPhone 12 te duur? Dit zijn onze alternatieven

iPhone Hoesjes

Tips voor het opladen van je accu