Winkelverkenner

iPhone Hoesjes

Ik ben een grote fan van iPhone hoesjes. Sinds mijn 14de ben ik in bezit van een iPhone. Ik heb alle soorten iPhones al gehad en dus een heleboel hoesjes moeten kopen. Wat nu? Ik zou mijn ervaring willen sharen met jullie.

Kiezen van iPhone hoesjes

Als eerst heb ik het altijd moeilijk gevonden om iPhone hoesjes te kiezen. Er zijn ontzettend veel verschillende hoesjes. Je moet ook altijd goed nadenken wat voor een je leuk zou vinden. Mijn vriend houdt van leren hoesjes, maar die zijn altijd of te duur of een slechte kwaliteit. Mijn zusje wilt altijd iets met kleurtjes, katten of dieren in het algemeen. Je kan altijd van die super schattige dieren hoesjes vinden, maar je moet er van houden. Wat ik ook altijd leuk vindt is een persoonlijke hoesje kopen voor je geliefde. Kies een mooie foto van hun, of jullie samen, en maak je persoonlijke hoesje online. Leuk als cadeau, he? 

Modellen iPhone hoesjes

Nu wil ik ook iets vertellen over de modellen iPhone hoesjes. Laatst had mijn vriend eentje gekocht van leer van ongeveer dertig euro, die hij echt net vijf dagen had gebruikt, en de kleur was al stuk lichter geworden. Daarnaast de mooiste hoesjes die te koop zijn, zijn, acht van de tien keer, van plastic. Als je telefoon een keer valt is je hoesje al kapot, en dan heb je twee weken geleden 25 euro voor gegeven. Vind ik bizar. Er zijn ook altijd van die zachte dunne hoesjes te koop. Prima zou je denken?! Wit doorzichtig hoesje voor je net nieuwe iPhone in de kleur rosé. Heel leuk, maar die hoesjes raken zo snel vies. Dus binnen zeker twee weken draag je je mooie iPhone met een vieze smerige hoesje aan de achterkant, waardoor je iPhone gelijk op een andere manier uitziet.

Website bezoeken