Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Dubbel- vs tripleglas: wanneer is dit interessant?

Staat u op het punt om de ramen in uw huis te laten vervangen? Overweeg dan om in plaats van enkel- of dubbelglas het energiezuinige triple glas te laten installeren. Dit is namelijk glas waarmee er nog meer energie wordt vastgehouden en u zodoende nog meer kunt besparen op uw energiekosten. Glashandel van der Have helpt u graag bij het maken van de keuze voor tripleglas.

Wat is triple glas precies?

Wanneer u op zoek naar een glaszetter Ommoord als locatie wil kiezen, dan bent u bij Glashandel van der Have aan het juiste adres. Het is jarenlang heel gewoon geweest om in plaats van enkel glas dubbelglas te laten installeren. Per slot van rekening hielden deze dubbele ramen de kou goed buiten en zorgde het er daarbij ook voor dat tocht geen kans had. Het is echter zo dat deze soort glas toch nog steeds niet perfect werkte. In antwoord hierop is tripleglas ontwikkeld. Dit glas staat ook wel bekend onder de naam HR+++. Het is glas dat zorgt voor een zeer goede isolatie. Het gevolg hiervan is dat u minder hoeft te stoken en zodoende de energierekening een stuk lager kunt houden. Niet onbelangrijk: ook geluid wordt geweerd door dit glas. U heeft zodoende minder last van geluid op straat. En om het nog mooier te maken is tripleglas ook nog eens sterker dan gewoon glas. Het is zodoende ook nog eens geluidswerend.

Let hier wel op bij tripleglas

Er zijn wel een aantal zaken om op te letten als u tripleglas door een glaszetter wilt laten plaatsen. Het is namelijk een glassoort die dikker is dan standaard glas. Dit houdt in dat het soms nodig kan zijn andere kozijnen te laten plaatsen, aangezien het glas niet zomaar in alle soorten kozijnen past. Er hangt ook een iets steviger prijskaartje aan tripleglas, maar daar krijgt u natuurlijk wel een groot aantal voordelen voor terug.

Tripleglas laten installeren door een glaszetter Ommoord en omstreken

Als glaszetter komen we graag bij u langs om tripleglas bij u te installeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte om hier meer over te weten te komen. We beantwoorden graag al uw vragen die u maar kunt hebben over tripleglas en onze diensten. Uiteraard vindt u elders op deze website ook meer informatie over ons bedrijf.

 

https://www.vanderhaveglas.nl/