Winkelverkenner
Image default
Auto’s en Motoren

Hyundai ix35 viaBOVAG

{{external image}}

De Hyundai ix35 of de Hyundai Tucson is een auto van Zuid Koreaanse makelij. In 2004 werd de eerste Hyundai ix35 geproduceerd en nog steeds rollen er auto’s van dit type van de band.  De Hyundai ix35 geldt als een SUV.

 

Hoewel de Hyundai ix35 veel onderdelen deelt met de Kia Sportage is het uiterlijk uniek

Hoewel het een ander uiterlijk en een andere uitstraling heeft, deelt de Hyundai ix35 bijzonder veel met de Kia Sportage wat betreft de gebruikte onderdelen. Toch is het uiterlijk van de Hyundai ix35 opvallend en eigen. De auto is robuust maar zeer wendbaar en boezemt ontzag in. De Hyundai ix35 is er in drie verschillende uitvoeringen, in benzine, diesel en in een uitvoering van waterstof.  Deze laatste uitvoering wordt wel aangeduid als ix35 FCEV. Wil je een dergelijke auto als occasion aanschaffen, kies dan voor een Hyundai ix35 viaBovag. Dan weet je namelijk zeker dat je met een betrouwbare occasion te maken hebt.

En dan op een ochtend weigert je auto te starten en doe je een beroep op RoadGuards

Hoe goed onderhouden je Hyundai dan ook is, je kunt altijd een keer te maken krijgen met pech onderweg. Of de auto start niet. Daar die je soms gewoon niets aan. Raak echter niet in paniek, maar neem meteen contact op met RoadGuards, een collectuef van honderden monteurs die het doel hebben om je na je melding binnen een half uur van dienst te zijn. Kun jij de weg weer op. Een abonnement of een verzekering is niet nodig. Iedereen met een voertuig met een kenteken kan een beroep doen op RoadGuards. Ook nadien hoef je geen abonnement af te sluiten, je betaalt de monteur gewoon voor de werkzaamheden die hij verricht heeft. Simpeler kan niet en jij bent mooi uit de brand zo.

Gerelateerde artikelen

Enkele tips om veel geld te besparen

Gelijk Geslaagd is het adres voor een snelle motor theoriecursus

Met succes geslaagd voor je rijbewijs.