Winkelverkenner

Telemarketing voor B2B afspraken

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te slepen. Door middel van telefonische acquisitie worden prospects benaderd met de vraag of zij geïnteresseerd zijn in een bepaalde dienst of product. Teleleads is een organisatie die kwalitatieve B2B afspraken maakt. Wij ondersteunen jouw onderneming en zorgen zo voor meer sales succes.

Wij genereren op zeer klantvriendelijke wijze telefonisch meer leads en meer afspraken voor jou, zodat jij of jouw accountmanagers zich op belangrijkere zaken kunnen richten, namelijk het closen van de deals.

Neem voor meer informative over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte contact op. Telefoonnummer: 088 000 85 75.

Teleleads zorgt voor kwalitatieve afspraken

In overleg stellen we jouw doelgroep vast en maken we een doelstelling. Vervolgens gaan we op basis van diverse criteria bedrijven uit onze database benaderen, waarbij we een belscript gebruiken. Door middel van een klantvriendelijke aanpak proberen onze telemarketeers afspaken te maken met deze bedrijven voor een verder informatief gesprek. Jij kunt je door de telemarketing aan ons uit te besteden beter voorbereiden op het salesgesprek en zo de kans op succes vergroten.

  • In 5 stappen naar meer salessucces
  • Enthousiaste, effectieve en ervaren telemarketeers
  • Meer warme leads en afspraken

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je graag een offerte ontvangen? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 088 000 85 75, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Website bezoeken