Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Pennen bedrukken als promotiemateriaal

Bedrukte pennen zijn een populair middel als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Er zijn verschillende opties om balpennen te bedrukken. Zo kan je een logo of je naam aanbrengen, maar is het ook mogelijk om voor een slogan of een leuke boodschap te kiezen. Waarvoor je ook kiest, pennen bedrukken zal altijd goed scoren bij je doelpubliek.

Waarom pennen bedrukken een goed idee is

Een bedrukte pen is een ideale manier om vlot een boodschap te verspreiden. Je kan het eenvoudig uitdelen of gewoon aan de balie uitstallen. Pennen bedrukken en uitdelen als promotiemateriaal zorgt voor naamsbekendheid en het verhoogt de betrokkenheid. Ook als relatiegeschenk is het uiterst geschikt, maar dan mag het wellicht iets luxueuzer zijn en kies je maar beter voor een bedrukte luxe pen.

Ten slotte geldt zowel voor zakelijke partners als voor potentiële klanten dat het leuker is om iets praktisch te krijgen. Een bedrukte pen of een bedrukte balpen heeft iedereen wel eens nodig, waardoor het geschenk allicht niet meteen in de prullenmand verdwijnt.

Veel mogelijkheden met bedrukte pennen

Pennen bedrukken is goedkoop en je kan meteen een ruim publiek aanspreken. Toch als je ervoor kiest om goedkope balpennen te bedrukken. Luxe pennen bedrukken is dan weer een optie om een belangrijke relatie te benadrukken. Hoe dan ook is de keuze bij balpennen bedrukken ruim dankzij de verschillende merken, kleuren en designs. De bedrukte balpennen van BIC, Stabilo en de bedrukte pennen van Parker zijn bijvoorbeeld heel populair. Ook balpennen bedrukken van de merken Prodir, Waterman of Senator is mogelijk, net als houten pennen bedrukken. Bovendien zijn er verschillende printmethoden om een pen te bedrukken.

Verschillende soorten schrijfwaren bedrukken

Naast pennen bedrukken, is het misschien ook interessant om andere soorten schrijfwaren als promotiemateriaal te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld markeerstiften, potloden en kleurpotloden bedrukken. Ook een complete pennenset bedrukken is mogelijk.